18 Mayıs 2009 Pazartesi

Yarınlar Projesi, Kara Savaşı Üniteleri..

Hafif piyadaler:
NBC ve Atmosferik zırhlı klasik asker tipi
Ağır Piyade:
Mekanize destekli Zırhı ve daha yüksek ateş gücü.
Nişancılar:
Keskin nişancı, sinsi sabotajcı ve öncü. Biyolojik sinsi zırhı ve üstün yakın dövüş-hayatta kalma becerisi. Nişancı seçkin ve zor ölen bir ünitedir.
Lejyon Birlikleri:
Seçkin Askerler katı kurallara bağlı hizmet verirler ve bunun karşılığında daha kısa süre hizmet verip kısa sürede zengin biçimde emekli olurlar(hayatta kalırlarsa). Lejyonların nano-biyo-zırhı ve silahları çok kalitelidir.
Özel Kuvvetler:
Biyolojik zırhlı ve psişik yetenekli askerler savaş alanını hortlakları ve ölüm melekleridir. Özel kuvvetleri öldürmek zordur, özel kuvvet saldırısı sahip oldukları yetenekler ve silahlar nedeni ile ciddi bir sorundur.
Android Bölükleri:
Dron Komutanı adı verilen Ağır Piyadeler ve Lejyonerlerin komuta ettiği bu robot askerler can kaybını azaltıp pis işleri yaparlar.
Savaş dronları:
İnsansız kara saldırı araçları ya da robot üniteler silahlı saldırı, keşif, muhafızlık görevlerinde can kaybı riskini azaltır.
Mech savaşçılar:
Bunlar kokpitinde insanların oturduğu yaklaşık 8-12 metre boyunda robot savaşçılardır. Ciddi bir ateş gücünü yüksek hareket kabiliyeti ile birlikte üzerlerinde taşırlar. Çeşitli upgrade ve modüller ile uçabilir, hayalet olabilir, gözlem-keşif-saldırı-yıkım-muhafızlık-destek için kullanılabilir.
Zırhlı Piyade Taşıyıcı(ZPT) ve Zırhlı Destek Aracı(ZDA):
Sağlam zırhlı ve her arazide gidebilen bu üniteler tanklar kadar vurucu olmasa da vurucudur ve zırhlıdır. Askerlere yakın destek ve zırh koruması ile süratli nakliye himeti verir.
Tanklar:
Tanklar alçak profilli, arazi hareket kabilitei ve zırh gücü-ateş gücü ile hala savaş alanının sert çocukları. Kalkan ve Savunma taretleri sayesinde daha da güçlüler.
Mekanize Zırhlı Top:
Çok sert vuran bir TOP-HAVAN olan bu ünite uzun menzilli kuşatma saldırısı ile zırhlı korunakları yıkar ve piyadeye karşı kıyamet gibidir.
Cephaneci-Tamirci-Reaktör-Savunucu(Kalkan ve savunma taretleri ile yüklü ünite.) tipinde destek zırhlıları.
EMP tankı:
EMP savaşı için saldırı ve savunma yetenekleri olan Elektronik savaş tankı.
Psi-Tank:
Psişik savaş için saldırı ve savunma yetenkeleri olan Psionik tank.
Komutan Zırhlısı:
Karakol tankı. Büyün bir mobil hareakat merkezidir. Zırhlı koca bir nakliye ve saldırı destek aracı. Yaklaşık 50 metre boyunda, 35 metre genişlikte ve 20 metre yükseklikte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder