27 Mayıs 2009 Çarşamba

Ayıptır Söylemesi Ben TÜRKÜM




Türkiye'de yaşayan bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına kimse sen "Kürtsün-Lazsın-Gürcüsün-Çerkezsin-Ermenisin-Rumsun" diye milletvekili-Belediye Başkanı-Bakan olamazsın demedi bugüne kadar.

Meclise giren giriyor, Belediye'ye Başkan olan oluyor. Bakanlar Başbakanlar da çıkıyor. Belki Cumhurbaşkanı bile olurlar birgün..


Hal böyleyken sormak istiyorum Türk kelimesine düşmanlık niye? Bu ülkenin adı Türkiye, bayrağı Türk Bayrağı.. Türk nüfus çoğunlukta. Kurucuların büyük bölümü Türk. Osmanlı da bir Türk Devleti idi devamı olarak görülen biz de Türk Devletiyiz- Türk Devleti olarak anılıyoruz. Türk pasaportu taşıyan herkese dışarda TÜRK deniyor. Bu ülkenin vatandaşı olarak TÜRK adını taşımaktan gocunanlara soruyorum; derdiniz ne?

Türklerden ne düşmanlık gördünüz? Türk ülkesinde asırlardır aynı tastan su içtik aynı ekmeği paylaşıp yedik. Savaşlarda beraber öldük barışlarda beraber güldük. Kimse size Kürtlüğü-Lazlığı unutun dedi mi? Bunca yıl Osmanlı hakimiyetinde yaşadı dedeleriniz, isteseydi Osmanlı çoktan köküne kadar asimile edip kökeninizi silmişti. Bugün hala kökeninizle beraber varsınız.

Bugün hala aynı tastan su içiyoruz, aynı ekmeği bölüyoruz.. Türklüğe düşmanlık niye? Bu ülkeyi bina ederken kullanılan harcın adına Türklük demiş kurucular, zorunuza mı gidiyor şimdi bu?

Hiç boşuna kıvranmayın bunun adı düşmanlıktır. Bugün ben ne Kürtlere, ne Ermenilere, ne Yunanlılara karşı düşmanlık besliyorum ama salak da değilim. Bu saydıklarımın içinde öyle guruplar var ki her nefeste Türkiye'nin altını oymak için yaşıyorlar.

Öküz altında buzağı aramıyorum ama öküzün altındaki buzağı da görülmeyecek gibi değil hani..

Osmanlıdaki Bulgarlar, Yunanlılar, Rumlar, Ermeniler de böyle ayartıldı sonunda Osmanlı parça parça parçalandı.. Şimdi sıra Türkiye Cumhuriyetinde. Aynı yöntem, bu defa Kürtler dolduruşa getirilme yolunda..

Bugün Kürtçe alfabe, Kürtçe televizyon, Kürtçe eğitim, Kürtçe resmi dil diyenlerin yarın isteyeceği şey TOPRAK.. Kimse saf ayaklarına yatmasın, milleti salak yerine koymasın. PKK'nın temelleri atılırken, Kürtlerin içine Türk nefreti sokulurken, Kürtler Türk düşmanına çevrilirken daha ilk başta niyet TOPRAKLARI bölmekti. Hedef daha ilk başta Türkiye'yi bölmekti.

LOZAN'ı tanımayan DOST ve MÜTTEFİK ülke AMERİKA.. Bilmiyor musunuz? Amerika hala LOZAN'ı yani Türkiye'nin sınırlarını tanımadı. Dost ve müttefikimize göre Türkiye sınırları KABUL EDİLEMEZ. Adamlar Ermenistan, Kürdistan, Yunanistan diye ülkeyi kıskaca almak ve ORTADOĞU'yu kendi isteğine göre şekillendirmek için 1. Dünya Savaşı'ndan bu yana çalışıyor.

Ülkemin sınırlarını tanımayan ve ardımdan kuyumu kazan bu dost ve müttefik ülkeyi destekleyen yurdumun SAZAN ruhlu SAFTORİK aydıncıklarına atgözlüklerini çıkarıp azıcık tarih okumalarını öneriyorum. Öyle gizli saklı komplo teorisi yazmıyoruz buraya, her kütüphanede bulabileceğiniz Tarih kitaplarına ve makalelere-anılara bir göz atmaları yeter..

Son sözümü söyleyerek bitiriyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!


(zoruna gidenin neresine giderse gitsin..)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder