9 Şubat 2010 Salı

Banu Avar gibileri pek kalmadı..


Banu Avar Yeni Dünya Düzeni ve Aktörleri 1 - 4
Yükleyen cocuk-tr. - TV dizilerini ve programlarını online izleyin.


Banu Avar Yeni Dünya Düzeni ve Aktörleri 2 - 4
Yükleyen cocuk-tr. - TV dizilerini ve programlarını online izleyin.


Banu Avar Yeni Dünya Düzeni ve Aktörleri 3 - 4
Yükleyen cocuk-tr. - Tüm sezonlar ve tüm bölümler

Banu Avar Yeni Dünya Düzeni ve Aktörleri 4 - 4
Yükleyen cocuk-tr. - TV dizilerini ve programlarını online izleyin.

Tavsiye ederim, lütfen izleyin. İzlerken düşünün, analiz edin, körü körüne inanmayın ama daha çok araştırın-inceleyin-etrafınıza bakın-ne olup bittiğine kulak kabartın.. Lütfen başınızı kaldırıp yaşadığınız bu dünyada neler olduğuna bir bakın.

Bu çağda 4 seneden 4 seneye-seçim zamanında sandığa gitmekle demokrasi olmaz. Eğer yaşadığınız hayattan memnun değilseniz, geleceğinizden endişeliyseniz harekete geçmek ve BİR YERDEN BAŞLAMAK zorundasınız. Aksi takdirde ağlamaya hakkınız yok. Kendi geleceğiniz için, çocuklarınız için, doğmamış torunlarınız için bugün bir tohum ekin-harekete geçin. Birisinin sizi kurtarmasını beklemeyin, kendinizi siz kurtarabilirsiniz.

Hemen olmayacak ama yalnız olmadığınızı da göreceksiniz. Yalnız değilsiniz. Hak verilmez, alınır. Hakkınızı aramaktan asla vazgeçmeyin. Bir tohum ekin ve onu büyütün.

Bir oyun gücünü yabana atmayın. Sandıkta oy verirken lütfen iyi düşünün. Yüreğinizi sandığa koyun, sandığa attığınız oy kim olduğunuzun aynasıdır. İnandığınız adam-parti İKİ tanecik oy alacaksa varsın BİR tanesi sizinki olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder