5 Haziran 2010 Cumartesi

Google Çoook Yavaşladı..

Google Yavaşlatıldı.

Evet, Şu son günlerdeki yavaşlık dikkatinizi çekmiştir. Google ve Google ile bağlantılı bazı siteler Telekomünikasyon İlettirilişiiimişim Başkanlığı (TİB) yani daha Türkçesi AKEPE Hükümeti yani kısacası Recep tarafından yavaşlatıldı.

Bahanesi, güya Youtube'daki 5 (yazı ile BEŞ-rakamla 5) adet sakıncalı videoya biz Türklerin ulaşmaması.. Google'a ceza.. Google'a diyor ki bu sakıncalı videoları bütün dünyada erişime yasakla.. İnterneti bilenler bunun ne kadar MANTIKLI(!!) bir istek olduğunu takdir edecektir..

Google Analitics kullanan sitelere, Google Toolbar yüklü bilgisayarları kullanımda, Google ile arama yapıldığında vesaire Google eklentilerine sahip sitelere girişlerde KORKUNÇ ve HATTA İMKANSIZ bir YAVAŞLAMA söz konusu.

Bunun adı SANSÜR. Bunun adı halkı bastırıp sıkıştırmak. Bunun adı ülkeyi boğmak. Bunun adı muhalifleri sokaklarda köpeklerle kovalayıp toplantılarını basmak, bunun adı ZORBALIK.

Hitler de bunu yapmıştı. Bunu bütün diktatörler yaptı. Bunu Çin ve Arap ülkeleri dahil bütün DİKTATÖRLÜKLER HALA YAPIYOR.. Bunu bugün Recep'in Başkanından Çaycısına kadar bizzat ve hatta tek tek seçtiği TİB de yapıyor. (TİB, seni unuttuk sanma, seni de Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerine hesap verirken göreceğiz; hem de başkanından çaycına ve temizlikçine kadar.. İlk öten kazanır, bakalım ilk kim kimi satacak-çaycı mı, temizlikçi mi, müdür mü, güvenlikçi mi? Hıı? Efem?.. Hodri Meydan..)

Az kaldı. Dişinizi sıkın. Biraz daha dayanın bu rezilliklere.. Tik-Tak, tik-tak-tik-tak.. Zaman akıyor. Seçimler her gün daha çok yaklaşıyor. Oyunuzu yumruk gibi çakın sandığa.

Recep, duyduğuma göre APOÇİ Reisi Ada sahillerinde dalgın dalgın dört gözle yolunu gözlüyormuş.Yüce Divan sonrasına hazır mısın Recep? Bavulunu hazırladın mı Recep? Ada havası sana iyi gelecektir Recep. Son yıllar Civanımı çok yıprattı. İnşallah Ada Havası sayesinde yıpranman giderilir ve UZUUUUUN ama çoook uzuuuun yıllar o ADAda yaşarsın. Allah uzun ömürler versin.. Amin.